گوشیهای هوشمند برای بسیاری از مردم حکم پنجرهای رو به جهان را دارد. اما به نظرتان چه اتفاقی میافتد اگر آنها پنجرهای به سوی زندگی شخصیتان هم باشند؟ آیا تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که ممکن است یک جاسوس در جیب خود داشته باشید؟ تصور کنید روزی برسد که هکرها با نصب یک بدافزار جاسوسی در تلفن …
بیشتر بخوانید »بایگانی/آرشیو ماهانه: جولای 2019
مسئولیت اجتماعی
برنامه عصر جدید نمونه بلاهت و حماقت یک جامعه است گویی هدف نهایی ما انسان ها سرگرم شدن و رای دادن به دلقک های سیرک است. یکی روپایی میزند ، دیگری از دیوار بالا میرود ، دیگری پشتک و…. جالب اینکه در این سیرک ۴ داور برای تحلیل نشسته اند اما تکه آخر پازل برای تکمیل این سیرک کپی کامل …
بیشتر بخوانید »اماره قانونی و هویت در اینترنت
یکی از مشکلات ما در دنیای اینترنت عدم داشتن اطلاعات از هویت شخص است. درواقع همیشه فرد میتونه ادعا کنه که من رو هک کردند و از گوشیم فلان مطلب رو ارسال کردند. متاسفانه آنهایی که حقوقی هستند خیلی اطلاعی از بخش فنی اینترنت ندارند و بالعکس آنها که فنی هستند خیلی حقوق نمیدونند. برخی از این امارات به شدت …
بیشتر بخوانید »هوش مصنوعی و انسان ها در انتها به کجا میرسند؟
رمان ۱۹۸۴ رو خوندیین؟ اگر نخوندین که حتما حتماً اون رو بخونید. در این رمان دستگاهی وجود دارد به نام تل اسکرین که کارش نظارت بر افراد است. یک تلویزیون هوشمند که به جای آنکه شما او را کنترل کنید او شما را کنترل میکنه. این سوال که آینده ما و ربات ها یا بهتر بگم هوش مصنوعی به کجا …
بیشتر بخوانید »مفاهیم اولیه در اینترنت و شبکه
در این نوشته میخایم راجیب مفاهیم اولیه مثل IP ، سرور ، کلاینت و…. بپردازیم. گاهی اوقات برای ما این مفاهیم بدیهی هستند و فکر میکنیم خب این رو که همه میدونن اما دراصل اینجور نیست و باعث میشه که مفهومی رو که میخوایم به مخاطب انتقال بدیم عملا تبدیل به یه مطلب خسته کننده بشه. از اونجایی که قسمت …
بیشتر بخوانید »صربستان بخش دوم – گوچا روستای ترومپت
اگر قسمت اول سفر رو نخوندین پیشنهاد میکنم از اینجا بخونید این قسمت راجب روستای گوچا مینویسم که بسیار باحال و رویایی بود توی اون هاستلی که من بودم یک خانمی بود که دانشجوی زبان فارسی زوریخ بود زبان آلمانی رو مثل بلبل حرف میزد فرانسوی هم همینطور اصالتا هم صرب بود (یونانی هم بلد بود گویا و یک زبون …
بیشتر بخوانید »