گوشی موبایلت زنگ میخورد و از خواب بیدار میشوی. قبل از بیدار شدن یک نگاه به اینستاگرامت می اندازی و سپس از رخت خواب بلند میشوی تا صبحانه بخوری. سر میز صبحانه گاهی باز به گوشیت ور میروی و مسنجرت را چک میکنی. در اتوبوس و تاکسی به صحبت های دیشب دوستانت که در گروه ارسال شده است نگاه میکنی و…..
زندگی بسیاری از ما امروزه در میان دنیای مجازی و دنیای واقعی تقسیم شده است. اینترنت دنیای ما ، فکر ما ، نوع رفتار و بسیاری از چیزها را عوض کرده است. برای اینکه بدانیم در دنیا چه خبر است بگذارید به یک امار استناد کنم. تمام علم بشر از ابتدای خلقت تا سال ۱۹۵۰ معادل علم تولید شده از سال ۱۹۵۰ الی ۲۰۰۰ بود. علم تولید شده در میان سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ معادل علم تولید شده در ۵۰ سال قبل و سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ معاد آن ۵ سال. طبق پیش بینی ها نیمه عمر تولید علم بشر تا سال ۲۰۳۰ تنها ۴۸ ساعت خواهد بود. یعنی تنها در دو روز دانش بشر دو برابر میشود و این معنای واقعی انفجار اطلاعات است.
حالا هدف از بیان این حرف ها چیست؟ در دنیایی که همه چیز روزانه در حال تغییر است این تغییرات در حال رسیدن به مفاهیم بنیادین زندگی ماست. مفاهیمی که در از ابتدای وجود بشر تاکنون همواره ثابت بوده اند دیگر ثابت نیستند. اگر خود را نشناسیم و اگر دنیای جدید را نشناسیم در این موج به راحتی غرق میشویم. هدف من از نوشتن ساده است میخواهم خود و دنیای جدید را بهتر بشناسم.
در این صفحه هرچه دل تنگم میخواهد مینویسم از سفرنامه بگیر تا علم و تکنولوژی و طبعاً حقوق چه از نوع بین الملل و چه از نوع داخلی و گاهی طنز حقوقی.
اگر میخواهید مذا بشناسید. یک فارغ التحصیل رشته مکانیک ، یک حقوق خوانده و وکیل حال حاضر و فارغ از همه این عناوین شغلی، کسی که میخواهد بیشتر بداند. کل فلسفه نوشتن چیزی جز این نیست که تنها سوالی برای ما درست کند و مارا برای پاسخ به این سوال به هزاران راه ناشناخته بکشاند.
اگر میخواهید نظری را برای من به صورت شخصی ارسال کنید میتوانید از ایمیل Hamed@zatajam.com استفاده کنید.